Autorijles Den Haag

Zoek je naar een geschikte autorijschool voor autorijles in Den Haag en omstreken, waar je ontspannen en onder goede begeleiding toe kunt werken naar je rijbewijs? Dan ben je bij Autorijschool RijBijMurat aan het juiste adres. We gaan zo efficiënt en effectief mogelijk om met onze planning, om jou met autorijles in Den Haag op een juiste en voordelige manier van dienst te kunnen zijn. Je betaalt een scherpe prijs voor je autorijles, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een goede rij-opleiding die de ideale basis vormt voor je praktijkexamen bij het CBR.

RijBijMurat: Een ervaren autorijschool in Den Haag

We zijn een ervaren autorijschool in Den Haag, we zorgen er al sinds 2002 voor dat leerlingen zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. We helpen je met onze autorijles in Den Haag de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om het praktijkexamen met succes af te leggen, zodat je vervolgens je rijbewijs kunt behalen en zelfstandig de weg op kunt. Dankzij onze ervaring weten we als Autorijschool Murat uitstekend welke vaardigheden je nodig hebt, en hoe we je daar zo effectief mogelijk in kunnen trainen.

Kwaliteit, deskundigheid bij een betrouwbare autorijschool

Kwaliteit hebben we bij onze autorijschool Den Haag hoog in het vaandel staan, we vinden het van belang dat je goede lessen krijgt die je ook daadwerkelijk een stap verder helpen. Om dit te kunnen garanderen blijven we ons doorlopend ontwikkelen op het gebied van deskundigheid. We kennen de theorie en houden de ontwikkelingen binnen het verkeer en de eisen vanuit het CBR scherp in de gaten. Bovendien zorgen we voor een vriendelijke benadering waarin je je prettig voelt. Op die manier proberen wij kwalitatieve en ook nog goedkope autorijles in Den Haag aan te bieden. RijBijMurat is het adres waar je kunt werken aan de voorbereiding op rijexamen om je rijbewijs te halen in Den Haag.

No-nonsens beleid

Je krijgt van ons een rij opleiding die volledig aansluit op het CBR rijexamen; volledig doel -en examen gericht. Wij rijden in het examen gebied en je kunt ervoor kiezen alleen de benodigde lessen te nemen, wat voldoende is voor het slagen voor je rijexamen. Het is dus niet de bedoeling dat je meer lessen neemt dan nodig. Het uiteindelijke doel is dat je direct slaagt voor je rijexamen.

Onze filosofie is; neem de autorijles in Den Haag die je nodig hebt om te slagen. Bij onze autorijschool les je doelgerichter, waardoor je sneller leert verantwoord en veilig te rijden. Exact de aspecten waar het CBR waarde aan hecht tijdens een rijexamen. Dus zoek je autorijles in Den Haag en omstreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom je voor rijschool RijBijMurat zou moeten kiezen?

Sinds 2002

Autorijschool RijBijMurat in Den Haag staat sinds 2002 bekend als een goede opleider waar kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding belangrijk zijn.

Vaste instructeur

De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste instructeur. De instructeur begeleidt je tot en met het praktijkexamen. In overleg met je instructeur bepaal je hoe vaak je wilt rijden en hoelang.

Passende rijopleiding op maat

Heb je iedere week een vrije ochtend of middag, dan kan je binnen 6 tot 10 weken al het praktijkexamen doen. De meeste kiezen voor iedere week één les, maar twee keer 2 uur is ook mogelijk.

Goede slagingskans

Het slagingspercentage van de rijschool voor het eerste examen rond het kringgemiddelde van het CBR.

Waar wij als rijschool voor staan

Onze kernwaarden als rijschool

Rijles voor ieder persoon

Ben je op zoek naar een rijschool die je alles te bieden heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk rijlessen in Den Haag en omstreken.

Hoge kwaliteit lessen

Wij staan niet alleen bekend om onze hoge kwaliteit en hoog slagingspercentage, maar we zijn ook een begrip als het gaat om een goede, prettige sfeer tijdens de rijlessen in Den Haag en omliggende plaatsen.

Loepzuiver leren rijden

Wij geven doel gericht les om een goed eindresultaat te behalen.

Volledig op maat

Een rijles duurt zestig minuten en is onder leiding van een ervaren, gediplomeerde instructeur. Gedurende jouw rijopleiding les je altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en je weet waar je aan toe bent. Er wordt altijd een lesplan aangepast aan jou voorkennis om en goed eindresultaat te behalen.

Wat studenten over ons zeggen

Patrick
Geslaagd leerling

Na de tweede keer kon ik dan mijn rijbewijs in ontvangst nemen. goede begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik nu met 17.5 jaar oud achter het stuur mag!

Frans Gilsen
Geslaagd Leerling

Van een andere rijschool overgestapt naar Murat. Beste beslissing ooit! En een stuk goedkoop.

Diana van straveren
Geslaagd leerling

Super snel mijn rijbewijs gehaald met hulp van murat. Super bedankt!

Lees verder hoe dit in z'n werk gaat bij Rijschool Murat:

Daarom kiezen voor Rijschool Murat

Onze belofte als rijschool

21 jaar ervaring

Onze rijschool bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Den Haag. Wij bieden een uiterst flexibele en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding. Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid zijn onze kernwoorden.

Onstpannen rijden

Wij bieden een uiterst flexibele en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding. Onze kernwoorden zijn:
* Kwaliteit * deskundigheid * vriendelijkheid * ontspannen sfeer

Betaalbaar rijden

Doordat wij efficiënt en effectief rijden en onze lessen naadloos op elkaar aan laten aansluiten zijn wij in staat om kosten te besparen. Vanzelfsprekend berekenen wij die besparing door naar jou! Daarom les je bij ons al voor slechts 50 euro per uur.

Scherpe analyses

Na vele examens en opleiding is het ons gelukt door onze scherpe analyses en les methodes om ons doel te bereiken: Veilig, verantwoord en zelfstandig verkeersdeelnemers het verkeer in sturen.

Betalen per les

Nooit teveel lessen kopen. Wij hebben geen pakketten!

Meer weten?

We willen dolgraag met je spreken om verder kennis te maken. Autorijschool Murat nodigt u graag vrijblijvend uit voor een eerste proefles of adviesgesprek.