Faalangst

Faalangst is iets dat veel voorkomt in de rij opleidingen, het is vooral heel vervelend als je hiermee te maken hebt. Autorijden is niet niks er komt veel bij kijken ze willen tenslotte dat je veilig, vlot en zelfstandig rijdt tijdens je rijexamen, En dan heb je er ook nog faalangst erbij. Je wilt het liefst je rijbewijs zo snel mogelijk behalen op een simpele en makkelijke manier zonder al te veel stress en gedoe.

Hoe herken je Faalangst?

Het is niet vaak zo makkelijk om faalangst te herkennen. Vaak heb je al voordat je rij examen doet er al last van op school met examens en toetsen. Bij het woord examen krijg je al rillingen door je lichaam. Faalangst kan zich uiten in perfectionist of vermijdende gedrag.

De veel voorkomende signalen zijn:

Vermijden van oogcontact, met de handen friemelen, rood worden, transpireren, trillen of bibberen, wiebelen met de benen, nagelbijten, schouders samentrekken, hoofd- nek- schouder- buik- en rugpijn, warme of koude handen, droge lippen, prikkelbaarheid, vaak naar het toilet moeten, duizeligheid, versnelde hartslag, vermoeidheid- en slaapklachten, versnelde, oppervlakkige of verhoogde ademhaling die kan leiden tot benauwdheid en hyperventilatie

Faalangst begeleiding bij Autorijschool Murat

Autorijschool Murat is gespecialiseerd in mensen met rij- en faalangst we hebben speciaal rij instructeurs die speciaal zijn opgeleid in het geven van rijles aan mensen met rij- en faalangst. We proberen altijd een rustig en kalm zweer te creëren in de auto en we hebben totaal geen tijdsdruk en iets herhalen is ook nooit een probleem. We gaan juist door tot dat het goed gaat en dat we het eindresultaat kunnen bereiken. Je krijgt bij ons altijd dezelfde faalangst instructeur en auto die ook nog geduldig is en nooit vervelend vindt om te herhalen van de opdracht of uitlegt. We blijven alles zo vaak herhalen tot dat je uit eindelijk zelfvertrouwen krijgt met wat je doet, en dat levert dan minder spanningen op tijdens het examen.

Faalangst rijexamen CBR

Naast een normaal rijexamen heeft het CBR ook een faalangst examen die speciaal bedoeld is voor mensen het Rij- en Faalangst. Het Faalangst examen duurt ongeveer 80 minuten.Faalangst examen lijkt wel veel op een normaal rijexamen, het is alleen dat ze willen dat je meer op je gemak voelt en gesteld wordt tijdens je rij examen. Zodra de spanning oploopt is het mogelijk om een pauze te nemen de zogenoemde time-out je krijgt dan de mogelijkheid om weer tot rust te komen. Bij een Faalangst examen krijg je ook een speciaal examinator die het rijexamen afneemt. Het wordt altijd gestart met een intakegesprek daar legt de examinator uit hoe het examen wordt afgenomen en heb je even de gelegenheid om te vertellen hoe jij het examen beleeft en hoe jij je voelt. Zo krijg je ook even de tijd om aan de examinator te wennen. Je krijgt ook de keuze om jou rij instructeur wel of niet meeneemt tijdens je examen.

Waarom je voor rijschool RijBijMurat zou moeten kiezen?

Sinds 2002

Autorijschool RijBijMurat in Den Haag staat sinds 2002 bekend als een goede opleider waar kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding belangrijk zijn.

Vaste instructeur

De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste instructeur. De instructeur begeleidt je tot en met het praktijkexamen. In overleg met je instructeur bepaal je hoe vaak je wilt rijden en hoelang.

Passende rijopleiding op maat

Heb je iedere week een vrije ochtend of middag, dan kan je binnen 6 tot 10 weken al het praktijkexamen doen. De meeste kiezen voor iedere week één les, maar twee keer 2 uur is ook mogelijk.

Goede slagingskans

Het slagingspercentage van de rijschool voor het eerste examen rond het kringgemiddelde van het CBR.

Waar wij als rijschool voor staan

Onze kernwaarden als rijschool

Rijles voor ieder persoon

Ben je op zoek naar een rijschool die je alles te bieden heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk rijlessen in Den Haag en omstreken.

Hoge kwaliteit lessen

Wij staan niet alleen bekend om onze hoge kwaliteit en hoog slagingspercentage, maar we zijn ook een begrip als het gaat om een goede, prettige sfeer tijdens de rijlessen in Den Haag en omliggende plaatsen.

Loepzuiver leren rijden

Wij geven doel gericht les om een goed eindresultaat te behalen.

Volledig op maat

Een rijles duurt zestig minuten en is onder leiding van een ervaren, gediplomeerde instructeur. Gedurende jouw rijopleiding les je altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en je weet waar je aan toe bent. Er wordt altijd een lesplan aangepast aan jou voorkennis om en goed eindresultaat te behalen.

Wat studenten over ons zeggen

Patrick
Geslaagd leerling

Na de tweede keer kon ik dan mijn rijbewijs in ontvangst nemen. goede begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik nu met 17.5 jaar oud achter het stuur mag!

Frans Gilsen
Geslaagd Leerling

Van een andere rijschool overgestapt naar Murat. Beste beslissing ooit! En een stuk goedkoop.

Diana van straveren
Geslaagd leerling

Super snel mijn rijbewijs gehaald met hulp van murat. Super bedankt!

Lees verder hoe dit in z'n werk gaat bij Rijschool Murat:

Daarom kiezen voor Rijschool Murat

Onze belofte als rijschool

21 jaar ervaring

Onze rijschool bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Den Haag. Wij bieden een uiterst flexibele en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding. Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid zijn onze kernwoorden.

Onstpannen rijden

Wij bieden een uiterst flexibele en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding. Onze kernwoorden zijn:
* Kwaliteit * deskundigheid * vriendelijkheid * ontspannen sfeer

Betaalbaar rijden

Doordat wij efficiënt en effectief rijden en onze lessen naadloos op elkaar aan laten aansluiten zijn wij in staat om kosten te besparen. Vanzelfsprekend berekenen wij die besparing door naar jou! Daarom les je bij ons al voor slechts 50 euro per uur.

Scherpe analyses

Na vele examens en opleiding is het ons gelukt door onze scherpe analyses en les methodes om ons doel te bereiken: Veilig, verantwoord en zelfstandig verkeersdeelnemers het verkeer in sturen.

Betalen per les

Nooit teveel lessen kopen. Wij hebben geen pakketten!

Meer weten?

We willen dolgraag met je spreken om verder kennis te maken. Autorijschool Murat nodigt u graag vrijblijvend uit voor een eerste proefles of adviesgesprek.